Uncategorized

Ny webshop

Hip hurra, Gigtoglivsstil.dk har fået egen webshop og jeg er bare såååå glad

Ny webshop. Det er en vigtig milepæl.

Jeg brænder for at dele budskabet om, hvordan kost og livsstil kan dæmpe inflammation og smerter. Jeg er nemlig overbevist om, at antiinflammatorisk kost kan hjælpe andre end mig til, at opnå langt mere energi, vitalitet, fleksibilitet i led og meget andet godt.

En sund og stærk krop der kan bruges til at gå en tur, danse, lege med børn og børnebørn eller noget helt fjerde uden smerter.

I den ny webshop sælger jeg guiden “Antiinflammatorisk kost”

Guiden giver svar på:

  • Grundtanken i antiinflammatorisk kost
  • Inspiration til antiinflammatoriske måltider
  • Eksempler på lækre antiinflammatoriske opskrifter
  • Forklaring på begrebet kronisk inflammation
  • Lister over antiinflammatorisk mad og drikke
  • Lister over inflammatorisk mad og drikke
bog om antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk kost

Guiden fås som Ebog til 179 kr

og i trykt eksemplar til 179 kr

Vejen til en sund og stærk krop

Alt hvad der står i guiden, har jeg afprøvet med stor succes.

Jeg fandt selv vejen tilbage til en sund krop i balance, uden smerter og inflammation.

Det var en hård tid, da jeg for 12 år siden fik mit andet udbrud af kronisk leddegigt. Ikke nok med at jeg måtte spise smertestillende piller døgnet rundt, jeg måtte også bruge en masse energi på, at søge specialiserede, valide informationer om, hvordan jeg selv kunne give min krop de bedste betingelser for at komme sig og få bragt mit immunforsvar i balance.

Svaret var antiinflammatorisk kost og livsstil

antiinflammatorisk mad

Allerede 14 dage efter min livsstilsændring var både inflammation og smerter aftagende og siden er det kun gået én vej – og det er fremad.

I guiden har jeg samlet den vigtigste basisviden til at komme i gang med antiinflammatorisk kost. Det var netop den viden, jeg selv stod og manglede, da jeg havde allermest brug for den.

Min målsætning med guiden -ja med den ny webshop og hele gigtoglivsstil.dk´s univers er, at gøre det nemmere for andre med inflammation og ledsmerter.

Den ny webshop er kommet flot fra start.

Faktisk skete det første salg inden, at den ny webshop var helt klar.

En kunde havde fundet vej til at bestille og betale, dette endda på trods af overskrifter om, at webshoppen var under opbygning og endnu ikke fungerede.

Det kunne nok være, at jeg lige fik travlt. Ordentlighed, når det kommer til faglighed og handel, er et must for mig. Indtil videre havde jeg opbygget alt på min hjemmeside selv, men nu kunne jeg altså ikke sidde og nørde i timevis, når der allerede var kunder, som viste interesse. Webshoppen måtte blive færdig i en fart.

Hurtigt fik jeg kontakt til en dygtig IT ekspert, som i løbet af to dage kunne bringe de sidste ting i orden.

Produkter i den ny webshop

Guiden “Antiinflammatorisk kost” samt kostvejledning er de første produkter i webshoppen. Derudover arbejder jeg på højtryk med at få lavet antiinflammatoriske kostplaner og opskriftbøger. Jeg har så meget på hjertet, som jeg glæder mig til at præsentere det for jer.

Vil du hjælpe med at like og dele?

Kunne du lide hvad du læste her og har du lyst, så spred endelig budskabet om den nye webshop på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Pinterest ved at like og dele dette indlæg -måske kender du en person, som kunne få glæde af det 🙂

Tusind tak fordi du følger med og fordi du læste hele dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.