Tips og tricks

Gode sko ved gigt

I skal lige se mine favorit sko, det er gode sko ved gigt.

Jeg kan slet ikke forstå, at der skulle gå så mange år før jeg opdagede, hvor stor en forskel et par sneakers med super såler kan gøre for mine fødder!

Måske er det fordi jeg startede lidt uheldigt ud den gang jeg blev syg. Her fik jeg et par sneakers, som var lavet i noget kunstskind og en med en lidt smal forfod. De havde godt godt nok fleksible såler, men slet ikke så bløde, stødabsorberende og lette som idag. Og som du måske har læst i et af mine tidligere indlæg, har jeg aldrig været nogen super løber og derfor ikke fulgt med i, hvad der var sidste nye hit inden for løbesko.

Sneakers

Jeg har tit undret mig over, at min søn vil give så mange penge for bestemte sneakers. Jeg har også trukket på skuldrene af de mange lovende ord, firmaer som Nike og Adidas har i reklamer for deres sko med såler, som kan alt muligt.

Men, men, men

-Måske er det fordi sneakers efterhånden har været fremme i modebilledet så lang tid, at jeg ikke kan komme udenom dem længere?

-Måske er min ældste søns  interesse for sneakers smittet af på mig?

-Eller også er det min fysioterapeuts anbefaling om fornuftige sko med fast hælkap, som omsider fik mig til, at gå all in?

I hvert fald har det været lidt af en åbenbaring endelig, at opdage forskellen og nu bruger jeg dem så meget jeg overhovedet kan komme til. På arbejde og i fritiden og til pæn brug, hvis jeg kan sætte dem sammen med tøj, som er cool, casual og elegant på samme tid.

For tiden er mine favoritter et par Nike Air Presto Fly. Der er god plads i forfoden og sålerne er fleksible og støddæmpende. Og så har de en super støtte.

Favorit mærker til pæn brug eller støvler

Nu vi er ved sko. Så har jeg længe glædet mig til at åbne bloggen og fortælle om de skomærker, som jeg ellers holder af. Måske kan et par hints spare andre for tid og hjælpe til færre smerter 🙂

Det har nemlig taget mig lang tid, at finde frem skomærker, som følger trenden i forhold til farver og modeller, men samtidig vægter comfort højt. De perfekte sko har plads og strammer ikke på mine ømme fødder. De har gode såler, som er lette, fleksible og typisk lavet af gummi eller et innovativt materiale, som skofirmaerne udvikler for, at man skal få så behagelig en oplevelse for fødderne som muligt.

Mine favorit mærker er Wonders, Tamaris og Caprice

Når jeg køber sko har jeg en altid denne rutine:

  • Jeg går til en butik med mine favorit skomærker
  • jeg kigger kun på sko fra mærker som jeg ved laver behagelige sko.
  • Vælger alle de sko ud, som jeg synes ser nogenlunde pæne ud
  • Prøver alle skoene
  • Vælger alle de sko fra, som klemmer eller ikke er behagelige og rare, at have på – lige meget hvor flotte de er 🙁
  • Til sidst vælger jeg dem som sidder bedst.

Hvad gør du? og kender du til gode skomærker, som er lidt fikse og samtidig gode at gå i?

/Ikke reklame/

2 thoughts on “Gode sko ved gigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.