Jeg tilbyder

Foredrag om antiinflammatorisk kost

Strand og hund Henriette Dyremose

Obs! Alle foredrag er midlertidigt udsat på ubestemt tid pga. situationen med Coronavirus.

Jeg arbejder på et online foredrag, og vil give besked, når det er klart her på hjemmesiden. Tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev i rubrikken nederst i artiklen.

Hvorfor foredrag om antiinflammatorisk kost?

Ved du inderst inde godt, at din krop ville få det bedre med en anden kost og livsstil, men får det ikke gjort?

Har du undret dig over, hvorfor kroppen nogle gange nægter at samarbejde, og hvordan du får overblik og holder fast i de gode vaner?

Har du ømme led og en krop, der skal “gås i gang”, vil du gerne af med overflødige kilo, har du irriteret hud, eller en autoimmun sygdom?

Dette foredrag om antiinflammatorisk kost kan hjælpe dig til:

  • Mere overskud i hverdagen
  • Mindre inflammation
  • En sund tarmflora og fordøjelse
  • Din idealvægt
  • Bedre humør og hukommelse

Min baggrund

Jeg hedder Henriette Dyremose.

Jeg begyndte at interessere mig for antiinflammatorisk kost og livsstil for over 10 år siden. Dengang var der kun sparsomt med viden om antiinflammatorisk kost og jeg fandt derfor min inspiration hos svenske Sanna Ehdin. Antiinflammatorisk kost hjalp mig til en sund og stærk krop fri af inflammation og de gigtsmerter, som blev en del af min hverdag, da jeg som 16 årig fik kronisk leddegigt.

Jeg er uddannet Master i Sundhedsfremme fra Roskilde Universitet samt Ernærings og Husholdningsøkonom med afsluttende speciale om miljøvenlig køkkenadfærd fra Suhrs Seminarium. Derudover har jeg over 20 års erfaring som underviser på sundhedsuddannelser.

Mit foredrag om antiinflammatorisk kost gør dig klogere på:

  • Antiinflammatorisk kost og livsstil
  • Hvordan du optimerer din sundhed?
  • Hvordan du kommer godt i gang og holder fast i den sundelivsstil?
salat med avocado, rucula, koriander, quinoa og andet godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.