Tips og tricks

God søvn er vigtig for sundheden

Min søvn er blevet meget bedre efter vi har fået ny seng og det er vigtigt fordi god søvn er vigtig for sundheden. God søvn har en vigtig plads i antiinflammatorisk livsstil.

Tænk engang:

-Jeg falder hurtigt i søvn, fordi det er nemmere at finde en god og afslappende soveposition

-Jeg vågner næsten aldrig om natten længere

-Min evindelige ømhed i lænden, efter en lang nats søvn, er næsten væk

-Spændinger i nakke og skuldre er næsten væk.

God søvn er vigtig for sundheden, bum basta sådan er det bare.

Alligevel er beslutningen om køb af ny seng hele tiden blevet udskudt. Faktisk skulle der gå 20 år før, vi fik ny seng. Når jeg tænker på alle fordelene ved god søvn er det utroligt, at vi ikke gjorde det noget før.

7-9 timers søvn hver nat er optimalt.

Især søvnen mellem klokken 22.00-02.00 har masser af fordele da den:

  • Styrker immunforsvaret
  • Styrker hukommelsen
  • Giver bedre humør
  • Renser effektivt hjernen for både kemiske og hormonelle affaldsstoffer.
  • Forebygger hjerte- kar sygdomme, diabetes, stress og overvægt

Det var svært at vælge.

Efter at have været i et par butikker, havde vi fundet sengen -troede vi. Alligevel stak vi liiiiige hovedet indenfor hos Drømmeland i Roskilde for, at se på deres udvalg også.

Det var godt. Ekspedienten opfordrede os til at prøve og ligge på de fleste madrasser. Ved de madrasser vi lå godt på, checkede ekspedienten om vores rygsøjle lå helt lige når, vi lå på siden. Det skal rygsøjlen nemlig, Han fortalte også en masse ting om de forskellige senge og madrasser. Det var virkelig rart. At vælge gode senge og ikke mindst madrasser er åbenbart en hel videnskab og kan føles helt uoverskueligt.

Elevationssenge med madrasser fra Tempur.

Min mand valgte en Original Breeze og jeg en Cloud Breeze madras fra Tempur.

Materialet Tempur madrassen er lavet af, giver mig en følelse af øjeblikkelig afslapning. Det er som om madrassen aflaster mine led, omfavner kroppen og giver perfekt støtte. Det at der ikke er noget pres på hverken hofter eller andre led, er måske årsagen til, at jeg sover langt bedre nu.

Indtil videre har jeg kun brugt elevations funktionen ganske få gange. Det er mere min mand som er glad for, at kunne elevere hovedgærdet når han læser bøger.

Alt i alt er jeg utrolig glad for min seng.

Jeg tror ærlig talt, at vores skift af seng er på top 5 listen af gode ting, der er sket for mit helbred det seneste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.