Blog, Motion m.m.

Træningsøvelser for fødder

træningsøvelser for fødder

I dag skal det handle om træningsøvelser for fødder.

Men allerførst må jeg lige skrive lidt om coronavirus, som jeg har haft lidt svært ved at ”fordøje” i den seneste tid.

Den gør mig nu noget usikker den virus. Jeg har lidt svært ved at blive klog på om jeg er i risikogruppen. Jeg nærmer mig de 50 år, har kronisk leddegigt. Måske har jeg den fordel, at jeg få anden gigtmedicin end den biologiske, som “undertrykker” mit eget immunforsvar.

Men hvad med alle de mennesker, som er afhængige af medicin der gør dem sårbare? det ved jeg at rigtig mange af jer, mine læsere og følgere er. Åhh det er en usikker tid og der er så meget vi endnu ikke ved.

Jeg prøver at gøre hvad jeg kan og har sørget for at spise grøn grød hver morgen, da den er ekstra god for mit immunforsvar, men

grøn grød

vi reagerer alle forskelligt. For mit eget vedkommende har jeg også haft brug for at geare lidt ned og putte mig ekstra godt i sofaen om aftenen.  

Jeg er ikke rigtig kommet i gang med træningsøvelser endnu. Samtidig har jeg spist lidt mere af det, jeg jo godt ved ikke hjælper på inflammation og smerter.

Det er en rigtig dårlig kombination, som jeg begynder at kunne mærke de negative konsekvenser af i min krop.

Så nu er det slut med at putte mig, nu må jeg i gang igen.

Måske har du det på samme måde? I den kommende tid vil jeg derfor dagligt dele inspiration til sundhedsfremmende aktiviteter for krop og sind.

I dag starter jeg stille ud og starter med Daniel fra Aktiv for livet´s video om hjemmetræning for sunde fødder.

Både fodpleje og træningsøvelser for fødderne gør en stor forskel for velværet. Ofte overses fødderne i en travl hverdag – så måske du også har lyst til at gøre lidt ekstra for dine fødder nu.

Træningsøvelser særligt for problematikker med fødder og ankler

Aktiv for livets træningsøvelser er gode for alle, men er særligt udviklet til dig med slidgigt, eller andre problematikker i fødder og ankler. Lav øvelserne i starten af dagen, så får du glæde af effekten resten af dagen. Måske har du lyst til efterfølgende at forkæle dine fødder med fodbad og en god creme – det fremmer velværet for de fleste.

Daniel har en facebookgruppe og vil her stille træningsøvelser, videotræningsoplæg og andet godt materiale gratis til rådighed i den næste tid. Du kan tilmelde dig facebookgruppen her.

Ha det så godt som muligt derude, pas på hinanden og jer selv

Henriette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.